Szolgáltatások

Arckezelések:

 

Tini-, nagykezelés:

Minden korosztály számára megfelelő tisztító alapkezelés, amely mélyen megtisztítja a pórusokat, eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, hogy friss és revitalizált bőrt eredményezzen. 

Tápláló arcmasszázs: 

 mely látványosan javítja a bőr textúráját, rugalmasságát.Nagymértékben csökkenti a ráncok mélységét, mélyen hidratálja és táplálja a bőrt 

Kaviáros bőrfeszesítés mezoterápiával

 mely látványosan javítja a bőr textúráját, rugalmasságát.Nagymértékben csökkenti a ráncok mélységét, mélyen hidratálja és táplálja a bőrt 

Mini mezoterápiás kezelés hialuron koktéllal : 

Ha csak kevés időd van feltöltődni, ezt a kezelést neked találták ki! 5% hialuronsavat tartalmazó koktél, mely kiválóan alkalmas a száraz, petyhüdt bőrök kezelésére. Az újgenerációs miniHa hosszantartó hidratálást biztosít, az NMF erősíti a bőr barrier funkcióját, stimulálja a kollagén szintézist.

Snap-8 Peptide feltöltő kezelés: 

Biomimetikus neuropeptideket tartalmazó ráncfeltöltő hatású szemmaszk, mely SNAP-8 peptid tartalmának köszönhetően ellazítja a mimikai izmokat, ezáltal látványosan kisímítja a mély ráncokat illetve megakadályozza az új ráncok kialakulását. Gazdag hatóanyag tartalma erőteljes feszesítő hatást eredményez.

Vitaminos feltöltő kezelés: 

vitaminokban gazdag kezelés feltölti a bőrt tápanyagokkal és antioxidánsokkal, melyek segítenek megőrizni annak egészségét és fiatalos megjelenését. 

Rosacea halványító-vitaminos kezelés : 


Mikrodermabráziós kezelés: